Update Asbest Herkennen (halve dag)

Heeft u de basistraining asbest herkennen gevolgd en wilt u uw kennis opfrissen? Dan is de nieuwe training Update Asbest Herkennen zeker iets voor u. Onze kundige docenten laten alles spelenderwijs de revue passeren en geven u de actuele stand van zaken over asbest mee. Aan de hand van leuke interactieve elementen, zoals een puzzel en een quiz, update u uw kennis over asbest.

€ 235,00

Edities

Kies de datum en bijbehorende trainingslocatie van uw voorkeur en schrijf een deelnemer in door op de button hieronder te klikken.

Inschrijven

ACHTERGROND

Het gebruik van asbest is sinds 1993 verboden. Toch bevatten veel oudere gebouwen en installaties nog asbesthoudende materialen. In veel gevallen zit dit goed weggestopt en levert het geen risico’s op. Maar bij renovatiewerkzaamheden of sloop kunnen er asbestvezels vrijkomen, die gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.


Om deze risico’s te beperken, is het belangrijk dat personen die met asbest in aanraking kunnen komen, weten hoe ze dit materiaal kunnen herkennen. En hoe ze hier op de juiste manier mee om kunnen gaan. We adviseren de opgedane basiskennis om de drie jaar te updaten om de in de basistraining Asbest Herkennen opgedane kennis, te updaten en nieuwe kennis te vergaren. Dat kan met deze leuke, interactieve Update Asbest Herkennen.

UPDATE ASBEST HERKENNEN

Tijdens deze gloednieuwe training frissen cursisten spelenderwijs hun asbestkennis op. Op een leuke, interactieve en uitdagende manier, gaat u met verschillende interactieve elementen aan de slag om uw asbestkennis weer top of mind te krijgen. Met elke oplossing van een vraag, puzzel of raadsel, speelt u een antwoord vrij. Onze ervaren docenten geven u natuurlijk ook een update over nieuwe wet- en regelgeving en de actuele stand van zaken. Deze training van een halve dag combineert het nuttige met het aangename. De cursisten krijgen na afloop een deelnamebewijs.

DOELGROEP

  • Iedereen die in zijn beroep met asbest in aanraking kan komen, de training Asbest Herkennen heeft afgerond en zijn kennis wil updaten. Denk aan onderhoudsmedewerkers van installaties en gebouwen. 
  • Brandweerlieden, acceptanten van stortplaatsen, gemeentewerven en afvaldepots en handhavers die de training Asbest Herkennen hebben gedaan en hun kennis willen opfrissen.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

  • Update Asbest Herkennen is een speciaal ontwikkelde training om de kennis uit de cursus Asbest Herkennen spelenderwijs te updaten.
  • Aan de hand van interactieve elementen, zoals een quiz, frist u uw asbestkennis op en krijgt u een update van wet- en regelgeving en de laatste stand van zaken over asbest.
  • SGS Search put voor het cursusmateriaal uit rijke bron. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met asbestonderzoek, handelen bij asbestcalamiteiten en het aansturen van saneringen. 
  • De leermiddelen van de training zijn modulair opgezet volgens moderne onderwijsmethoden.