De nieuwe CROW-richtlijn ‘Werken in en met verontreinigde bodem’ is onlangs gelanceerd. Dit brengt ook nieuwe opleidings- en ervaringseisen met zich mee. SGS Search biedt de nieuwe opleiding R-DLP aan. Hiermee voldoet u aan de nieuwste richtlijnen van CROW 400 en heeft u een Geregistreerd Deskundig Leidinggevende Projecten (R-DLP) tot uw beschikking.

Waarom (nu al) de opleiding R-DLP?

  • Goed voorbereid: de inzet van R-DLP is in de nabije toekomst verplicht voor de  zwaardere veiligheidsklassen.
  • CROW 400 leidt tot een betere risicobeheersing en tot meer deskundigheid. Er worden dus ook extra eisen aan de R-DLP gesteld, bijvoorbeeld ten aanzien van luchtkwaliteitsmetingen. Hier is tijdens de driedaagse opleiding aandacht voor.
  • Landelijke registratie: na het examen wordt de kandidaat ingeschreven in het openbare R-DLP-register.
  • Via deze opleiding bent u er zeker van dat u de meest actuele kennis met betrekking tot werken in en met verontreinigde bodem in huis heeft.
  • Het gaat om een praktische opleiding, waarbij er veel ruimte is ingeruimd voor de  toepassing van de theorie in de praktijk. Denk aan de luchtkwaliteitsmetingen, maar ook aan het juiste gebruik van adembeschermingsmiddelen en gasmeetinstrumenten.

Soorten DLP-opleidingen

CROW 400 is onlangs gelanceerd, maar de opleiding R-DLP is nog niet verplicht. Vooralsnog geldt een overgangstermijn van een jaar. Concreet betekent dit dat de certificaten van uw huidige DLP’ers geldig blijven tot 1 januari 2019. Tot die tijd kunt u bij ons kiezen uit de volgende cursussen:

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze (geregistreerde) DLP-opleidingen? Neem dan gerust contact met ons op via 088 – 214 66 00 of opleidingen@sgssearch.nl. Benieuwd naar ons complete aanbod van trainingen? Kijk dan op www.sgssearchopleidingen.nl.