Trainingen zijn (aangepast) weer mogelijk!  

Goed nieuws; we starten weer met trainingen! Vanzelfsprekend aangepast aan de maatregelen van de overheid en het RIVM. Het is dus ook weer mogelijk om uw medewerkers in te schrijven; voor trainingen incompany én bij ons op locatie.

Richtlijnen opgenomen in protocol

De afgelopen periode hebben we, omwille van het coronavirus, verschillende trainingen uitgesteld of geannuleerd. Om aan de richtlijnen te voldoen hebben we twee protocollen opgesteld, een voor de werkwijze op onze locaties en voor incompany trainingen. Hiermee kunt u erop vertrouwen dat de veiligheid van uw en onze medewerkers te allen tijde voorop staat.

Denk hierbij uiteraard aan het houden van afstand, verschillende desinfectiemaatregelen, het thuisblijven bij verkoudheids- of koortsklachten en een korte screening voordat de training start. Om zo goed mogelijk invulling te geven aan de richtlijnen, zijn alleen kleine groepen mogelijk. Hierdoor zijn de plekken beperkt. Wacht dus niet te lang met uw inschrijving!

Vragen?
Heeft u vragen of interesse in een van onze trainingen? Neem contact met ons op via 088 – 214 68 20  of opleidingen@sgssearch.nl.