DEZE ZOMER: EXTRA TRAININGEN VOOR VERLENGING PEROONLIJKE CERTIFICATEN

De afgelopen periode hebben we, omwille van het coronavirus, verschillende trainingen uitgesteld of geannuleerd. Hierdoor was het niet mogelijk om een persoonsgebonden certificaat te verlengen. Inmiddels zijn trainingen en examens weer mogelijk. Om iedereen de gelegenheid te geven op tijd te verlengen, geven we de hele zomer extra (herhalings)trainingen.

Vanwege de coronacrisis was er een dispensatieregeling van verschillende partijen voor de diplomahouders:

Hercertificering asbestsector
Het ministerie van SZW heeft alle facefittest- en persoonscertificaten verlopen tussen 1 maart en 30 juni 2020 vrijgesteld, deze blijven geldig tot 1 september 2020.

Dispensatieregeling VCA
Ook het SSVV heeft voor alle diplomahouders met een VCA-certificaat verlopen na 12 maart 2020 een dispensatieregeling. Hierdoor blijven alle certificaten geldig tot 1 september 2020.

Verloopt je persoonscertificaat Asbest of VCA na 30 juni? Dan geldt er geen dispensatieregeling!

Extra trainingen tijdens de zomer
Inmiddels zijn we – aangepast aan de richtlijnen – weer volop bezig met trainingen. Om iedereen op tijd klaar te stomen voor het verlengen van het certificaat, geven we deze zomer extra (herhalings)trainingen. Aanmelden kan via een open inschrijving, en op verzoek is het ook mogelijk om extra trainingsdagen in te plannen. Op onze website kunt u terecht voor een actueel aanbod.

Meer informatie
Om zo goed mogelijk invulling te geven aan de richtlijnen van het RIVM, zijn alleen kleine groepen mogelijk. Hierdoor zijn de plekken beperkt. Wacht dus niet te lang met uw inschrijving! Wilt u direct een training inplannen of meer informatie? U kunt terecht bij Bas Smulders, via bas.smulders@sgs.com of 088 – 214 66 12.