UPDATE: MAATREGELEN TIJDENS LOCKDOWN

De gezondheid van onze cursisten en docenten staat altijd voorop. In het kader van de aangescherpte maatregelen wordt per training beoordeeld of deze wordt omgezet naar een webinar, wordt geannuleerd of in een enkel geval toch klassikaal wordt verzorgd. Sommige trainingen zijn voor uw bedrijf wellicht noodzakelijk voor een goede doorgang van de werkzaamheden. In dit geval kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden. In alle gevallen wordt rekening gehouden met de maatregelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan naar 088 – 214 6820 of mail naar opleidingen@sgssearch.nl.

VRIJSTELLINGEN EN AANGEPASTE MAATREGELEN

Asbest

Stichting Ascert werkt samen met het Ministerie van SZW aan een mogelijke vrijstellingsregeling voor certificaathouders. Daarnaast bespreken ze aangepaste regels voor face-fittesten. Lees het bijbehorende artikel.

VCA

De Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV) herintroduceert de dispensatieregeling aangezien VCA-trainingen en -examens tijdens de lockdown geen gebruikelijke doorgang vinden. Bekijk de informatie.

BHV en EHBO

De lockdown treft ook de BHV-, EHBO- en reanimatietrainingen volgens de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening. Om deze reden gaat het Oranje Kruis coulant om met vervaldata van EHBO-certificering.

DIGITAAL TRAINEN VIA E-LEARNINGS

Naast webinars, bieden wij verschillende trainingen aan in de vorm van een e-learning. Met onze unieke pakketten kunnen cursisten in een paar uur hun kennis updaten. Onze trainingen bevatten up-to-date inhoud, zijn gebruiksvriendelijk en op ieder gewenst moment te volgen. U kunt bij ons terecht voor de volgende e-learnings:

MEER INFORMATIE?

Heeft u vragen over onze trainingen of over ons beleid met betrekking tot het coronavirus? Neem dan gerust contact met ons op via 088 - 214 68 20 of opleidingen@sgssearch.nl