Hoe beïnvloedt u het veiligheidsbewustzijn, de houding en het gedrag van medewerkers in uw organisatie?

De Safety Culture Ladder (of Veiligheidsladder) is een certificatiesysteem voor sectoren waarin het waarborgen van fysieke veiligheid extra belangrijk is. Met deze methode kunt u het veiligheidsbewustzijn en -gedrag binnen de organisatie meten, verbeteren en stimuleren. Dit bewustzijn en gedrag wordt geschaald in vijf treden. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn, hoe hoger de trede. Gebaseerd op achttien aspecten wordt de score bepaald, waaronder medewerkersbetrokkenheid, competentie, training en incidentenmelding.

Inhoud van de training

De Safety Culture Ladder Introductietraining is gericht op medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de gezondheid en veiligheid binnen uw organisatie. In slechts 4 uur leren zij de zes bedrijfsaspecten van de veiligheidscultuur. Na afloop kunnen cursisten benoemen hoe het veiligheidsbewustzijn, de houding en het gedrag van andere medewerkers beïnvloed kan worden. Daarnaast is er volop ruimte voor basiskennis over de Veiligheidsladder en alles wat erbij komt kijken.

Meer informatie?

Wij staan voor u klaar om samen uw wensen te bespreken. Voor meer informatie of een aanbod op maat kunt u terecht bij Gerrit Dijkhuis via gerrit.dijkhuis@sgs.com of 06-51846619. Of schrijf direct in:

https://www.sgssearchopleidingen.nl/overig/500-introductietraining-safety-culture-ladder