Volg een asbest- VCA- of BHV-training in maart met 5% korting!

We mogen weer meer! En daar zijn we blij mee. De versoepelingen in het coronabeleid bieden opnieuw perspectief. Met onze praktische, afwisselende en inspirerende trainingen op het gebied van asbest, chroom-6, VCA, BHV en brandveiligheid maken uw medewerkers een frisse start.

5% korting

Omdat we onze trainingen weer op onze locaties mogen geven, trakteren we graag op een mooie korting. Laat uw medewerkers in maart een van onze trainingen volgen op een locatie naar keuze en ontvang een korting van 5%!

TRAININGSAANBOD

Wees er snel bij!

Om de trainingen zo veilig mogelijk te laten verlopen, hanteren we een maximaal aantal deelnemers. Wees er dus snel bij!

Voordelen

Een opleiding bij SGS Search heeft veel voordelen:

  • We zijn een landelijk erkend opleidingsinstituut
  • We hebben een eigen team van ervaren docenten
  • We stemmen onze trainingen af op de praktijk
  • We zitten op locaties door heel Nederland
  • We trainen ook in-company
  • We trainen zowel klassikaal als digitaal

Hoe?

Maak een keuze uit ons klassikaal opleidingsaanbod. Kies een trainingsdatum in maart en geef de kortingscode VERSOEPELINGEN2022 in.

Let op: De 5% korting geldt alleen bij trainingen op locatie t/m 31 maart 2022. De korting is niet van toepassing op e-learning, in-company trainingen, het afleggen van examens en andere kortingen of prijsafspraken.

Vragen?

Meer weten over deze kortingsactie of heb je een specifieke vraag over een training, neem contact met Gerrit Dijkhuis via 06 – 51 84 66 19 of met Bas Smulders via 06 – 51 56 26 10.