Praktisch gasmeten

Na afloop van de training bent u in staat om situaties betreffende verontreinigde grond of (grond) water goed te kunnen beoordelen en in voor- komende gevallen de juiste maatregelen te nemen.

cursusduur: 1 dag

€ 255,00

Edities

Kies de datum en bijbehorende trainingslocatie van uw voorkeur en schrijf een deelnemer in door op de button hieronder te klikken.

Inschrijven

ACHTERGROND

Wanneer u werkzaamheden verricht in of met verontreinigde grond of (grond) water is het aan te raden de cursus Praktisch Gasmeten te volgen daarnaast wordt er extra kwaliteiten verwacht van de R-DLP met de komst van de nieuwe publicatie werken in de verontreinigde grond CROW 400. Na afloop van de training bent u in staat om situaties goed te kunnen beoordelen en in voor- komende gevallen de juiste maatregelen te nemen. 

Tijdens deze opleiding wordt kennis en kunde overgedragen, zodat de cursist zelfstandig in staat is om, op een theoretisch onderbouwde en praktische juiste wijze, een goede gasmeting te verrichten.

DOELGROEP

Deze opleiding is bedoeld voor personen die toezicht houden op de uitvoering van werkzaamhden of deze moeten uitvoeren onder adembescherming op niveau A en B.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Onze opleiding bestaat uit een theorie- en een praktijk gedeelte.

Het theoretische gedeelte bestaat o.a. uit:

  • Wat zijn gevaarlijke stoffen en hoe komen wij aan deze gegevens?

  • Wat kunnen gevaarlijke stoffen met je lichaam doen, hoe komen ze in ons lichaam terecht?

  • Welke diverse meetinstrumenten zijn er in de handel, waar kunnen we ze voor gebruiken?

  • Het opstellen van een meetplan. 

Het praktijk gedeelte bestaat uit:

  • Het daadwerkelijk gebruiken van diverse meetapparatuur om vaardigheden te krijgen met de diverse meetinstrumenten.

TRAININGSLOCATIE

De praktisch gasmeten trainingen worden gegeven in Amsterdam, Heeswijk of Zeewolde. De locatie is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Groepen tot 4 deelnemers trainen in Zeewolde. Bij 4 of meer deelnemers kan de training desgewenst ook in Amsterdam of Heeswijk worden verzorgd.