1-daagse VCA VOL training incl. examen

Uw VCA VOL certificaat behalen of verlengen? U gaat vol vertrouwen en goed voorbereid het examen in met deze examentraining.

Cursusduur: 1 dag

€ 240,00

Edities

Kies de datum en bijbehorende trainingslocatie van uw voorkeur en schrijf een deelnemer in door op de button hieronder te klikken.

Inschrijven

ACHTERGROND

In het kader van de Arbowet zijn werkgevers en werknemers verplicht om tijdens het werk goed te letten op veiligheid, gezondheid en milieu. Werkgevers moeten hun medewerkers en leidinggevenden de juiste veiligheidsopleidingen aanbieden om gezond en veilig te kunnen werken.
Leidinggevenden spelen een belangrijke rol bij het opzetten, implementeren en handhaven van het veiligheidsbeleid. ‘Goed voorbeeld doet volgen’; en daarvoor moet de leidinggevende over voldoende kennis beschikken.


DOELGROEP

  • Personen die in het bezit zijn van een VCA certificaat moeten deze om de tien jaar laten verlengen. Hiervoor moeten zij opnieuw examen doen. De examentraining VCA-VOL is met name geschikt voor medewerkers die al eerder een VCA VOL certificering hebben behaald en deze moeten vernieuwen.
  • Operationeel leidinggevenden die in de industrie, grond-, weg- en waterbouw (GWW-sector) en bij bouw- en sloopbedrijven op locatie werken.
  • Operationeel leidinggevenden van spoorwegmedewerkers, verhuizers, monteurs en installateurs.
  • Ook niet-gecertificeerde bedrijven maken vaak gebruik van de VCA opleidingen of delen ervan om hun medewerkers in het kader van de Arboverplichtingen effectief op te leiden.


WAT KUNT U VERWACHTEN?

  • U ontvangt voorafgaan aan de training per post het cursusboek welke u dient te bestuderen voorafgaand aan de training
  • De training frist het geheugen en bewustzijn op alle VCA onderdelen op, zodat u goed bent voorbereid op het examen en natuurlijk: veilig werkt!
  • Aan de training is een examen verbonden bij een onafhankelijk exameninstituut. Als de kandidaat het examen succesvol aflegt, ontvangt hij/zij het landelijk erkende persoonscertificaat VCA VOL, dat tien jaar geldig is.
  • Het VCA examen wordt direct aansluitend aan de herhalingsdag afgenomen.

Gerelateerde trainingen/examens