1-daagse VIL VCU examentraining incl. examen

Uw VIL VCU certificaat behalen of verlengen? U gaat vol vertrouwen en goed voorbereid het examen in met deze examentraining.

Cursusduur: 1 dag

€ 275,00
Cursus op aanvraag

ACHTERGROND


De zorg voor arbeidsomstandigheden wordt steeds belangrijker, gezien de verantwoordelijkheden die in het kader van de Arbowetgeving aan de werkgever en de werknemer worden gesteld. Het bedrijfsleven is mede om deze redenen in de afgelopen jaren gestart met het opzetten van de zogenoemde Arbozorgsystemen, kwaliteitszorgsystemen en veiligheidszorgsystemen (VCA* en VCA**).


Leidinggevenden moeten niet alleen zelf hun werkzaamheden veilig uitvoeren, maar ook weten hoe zij hun medewerkers kunnen motiveren om veilig en verantwoord te werken. Het persoonscertificaat VIL VCU (Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU) is van belang om aan te tonen dat een leidinggevende over de vereiste kennis beschikt om de veiligheid tijdens werkzaamheden te waarborgen. Voor alle uitzend- of detacheringbureaus die VIL VCU gecertificeerd willen zijn of worden en uitzendkrachten leveren aan VCA gecertificeerde organisaties is dit examen verplicht.

DOELGROEP

  • Intercedenten en leidinggevenden die werkzaam zijn binnen een uitzend- of detacheringsbureau.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

  • U ontvangt voorafgaan aan de training per post het cursusboek welke u dient te bestuderen voorafgaand aan de training
  • De training frist het geheugen en bewustzijn op alle VCA onderdelen op, zodat u goed bent voorbereid op het examen en natuurlijk: veilig werkt!
  • Aan de training is een examen verbonden bij een onafhankelijk exameninstituut. Als de kandidaat het examen succesvol aflegt, ontvangt hij/zij het landelijk erkende persoonscertificaat VIL VCU, dat tien jaar geldig is.
  • Het VIL VCU examen wordt direct aansluitend aan de herhalingsdag afgenomen.

Gerelateerde trainingen/examens