Nieuwe interactieve asbesttraining

Nieuw, interactief en leuk om te doen. De Update Asbest Herkennen is een opfriscursus voor iedereen die eerder de training Asbest Herkennen Basis volgde. Met de Update Asbest Herkennen gebeurt dat op een plezierige, interactieve en informatieve manier.

Deze gloednieuwe herhalingstraining is ontwikkeld door ervaren SGS Search docenten Marc van den Broek en Eric van Dreumel. De nadruk ligt op zelf actief bezig zijn. In plaats van alleen maar luisteren en kijken, mogen cursisten zelf aan de slag, zoals zelf met de microscoop kijken naar geprepareerde monsters en andere praktijkgerichte opdrachten. Zo wordt de al aanwezige kennis op een andere manier getriggerd.

Escaperoom-spel

Hoofdonderdeel van de nieuwe asbest cursus is een interactief spel. Tijdens vier spelonderdelen lossen de deelnemers in groepjes allerlei raadsels, vragen en puzzels op en komen zo steeds dichter bij het antwoord. Adviseur opleidingen Bas Smulders: ‘De Update Asbest Herkennen is een heel nieuw concept dat niet op de basistraining Asbest Herkennen lijkt, maar er wel goed op aansluit. Het is puur bedoeld om je kennis nog eens goed op te frissen. Het is een praktische en interactieve training geworden met een leuk competitie-element erin.’

Om de drie jaar

Kennis opfrissen is het doel van deze nieuwe training Update Asbest Herkennen. De deelnemers hebben allemaal de basiscursus Asbest Herkennen doorlopen en werken vaak als asbestprofessional of hebben op een andere manier met asbest te maken. Geadviseerd wordt om de kennis gemiddeld om de drie jaar te updaten. Na afloop van de training krijgen de cursisten een bewijs van deelname.

Op verschillende locaties

Heeft u onze basistraining Asbest Herkennen gevolgd en wilt u uw kennis over asbest nog eens opfrissen? U kunt onze nieuwe training op verschillende locaties in Nederland volgen. Wij verzorgen ook inhouse-trainingen en kunnen deze nieuwe Update Asbest Herkennen ook op maat maken. Hier leest u er meer over en kunt u zich aanmelden.

Meer weten?

Heeft u vragen over deze asbest training of wilt u meer weten over een van onze andere trainingen? Neem contact op met onze adviseurs: Bas Smulders, tel 088 - 214 66 12 of Gerrit Dijkhuis, tel 088 - 214 66 87.